eConsult (patiëntenportaal)

Via het patiëntenportaal is het ook mogelijk om uw medische vragen direct aan uw arts te stellen (eConsult) via een beveiligde omgeving.

Ga direct naar het patiëntenportaal:

Hoe werkt het patiëntenportaal?

Het portaal biedt digitale dienstverlening, zoals via een berichtje een vraag aan de huisarts stellen. Ook is het mogelijk om online een herhaalrecept aan te vragen. Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u medicatie opnieuw nodig heeft. U kunt ook online een afspraak maken bij de huisarts.

Aanmelden

Voor het eerste gebruik dient u zich te registreren op het patiëntenprotaal huisartsenpraktijkdezandbloem.uwzorgonline.nl. U heeft hiervoor een eigen e-mailadres nodig. U kunt dus geen gebruik maken van het e-mailadres van uw partner. Nadat u zich heeft aangemeld wordt u account gecontroleerd, de assistente neemt hiervoor telefonisch contact met u op. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw gebruikersnaam en wachtwoord voor anderen geheim blijft.

Uw Zorg online app

Als aanvulling op het patiëntenportaal kunt u gebruik maken van de Uw Zorg online app, deze kunt downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android):

https://apps.apple.com/nl/app/uw-zorg-online/id796436476

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mediapp.pharmeon&hl=en

Top