Herhaalrecept aanvragen

Een herhaalrecept aanvragen kan via het patiëntenportaal, via het formulier onderaan deze pagina, of door de oude verpakking bij ons in te leveren.

Ga direct naar het patiëntenportaal:

Oude verpakking inleveren

Hiervoor is een receptenbus aanwezig bij de ingang van de praktijk, waar u 24 uur per dag terecht kunt. Als u dit op werkdagen voor 10.00 uur heeft gedaan, kunt u het medicijn de volgende werkdag na 16.00 uur ophalen bij uw eigen apotheek. Als u het recept toch dezelfde dag wilt hebben, kunt u het recept in de praktijk ophalen en daarmee naar uw apotheek gaan.

Herhaalrecept aanvragen via het patiëntenportaal

Patiënten die ingeschreven zijn bij huisartsenpraktijk De Zandbloem kunnen een herhaalrecept aanvragen via het patiëntenportaal.

Hoe werkt het patiëntenportaal?

Het portaal biedt digitale dienstverlening, zoals online een herhaalrecept aanvragen of via een berichtje een vraag aan de huisarts stellen. Vraag recepten direct uit uw medicatielijst aan en ontvang herinneringen indien u medicatie opnieuw nodig heeft. U kunt ook online een afspraak maken bij de huisarts via het portaal. 

Aanmelden

Voor het eerste gebruik dient u zich te registreren op ons Patiëntenportaal: huisartsenpraktijkdezandbloem.uwzorgonline.nl. U heeft hiervoor een eigen e-mailadres nodig. U kunt dus geen gebruik maken van het e-mailadres van uw partner. Nadat u zich heeft aangemeld wordt u account gecontroleerd, de assistente neemt hiervoor telefonisch contact met u op. Het is belangrijk dat u ervoor zorgt dat uw gebruikersnaam en wachtwoord voor anderen geheim blijft.

Uw Zorg online app

Als aanvulling op het patiëntenportaal kunt u gebruik maken van de Uw Zorg online app, deze kunt downloaden in de App Store (iOS) of Google Play (Android):

https://apps.apple.com/nl/app/uw-zorg-online/id796436476

https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.mediapp.pharmeon&hl=en

eConsult: Vragen stellen

Via het patiëntenportaal is het ook mogelijk om uw medische vragen direct aan uw arts te stellen (eConsult). Lees meer over eConsult op deze pagina.

Herhaalrecepten via het herhaalreceptenformulier

Patiëntgegevens

Vul hier de patiëntgegevens in.

Heer Mevrouw

Gegevens medicijn(en)

Top