Medische gegevens online bekijken

2 juli 2020

Via de volgende link ( huisartsenpraktijkdezandbloem ) kunt u inloggen in ons patientenportaal. Voor het eerste gebruik dient u zich te registreren. U heeft hiervoor een eigen emailadres nodig. U kunt dus geen gebruik maken van het emailadres van uw partner. Nadat u zich heeft aangemeld wordt u account gecontroleerd, de assistente neemt hiervoor telefonisch contact met u op. Het is belangrijk dat uw gebruikersnaam en wachtwoord voor anderen geheim blijft.

Via het patiëntenportaal is het ook mogelijk om uw medische vragen aan uw huisarts te stellen (eConsult), een afspraak te plannen of medicatie te herhalen.

De medische gegevens zijn goed beveiligd. Alleen de medewerkers van de huisartsenpraktijk en u als patiënt heeft toegang tot de gegevens. Wees voorzichtig met het geven van medische gegevens aan anderen. Houd inlogcodes altijd geheim en deel nooit zomaar gegevens aan bedrijven die daarom vragen. Heeft u vragen over de inhoud van uw dossier, dan kunt u deze stellen middels het eConsult via het patiënten portaal.

Top